Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kémény linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sziráki - Ventotec [5. oldal]
részletek »

Kémény képes leírás: Sziráki - Ventotec [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kemeny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

A szén-monoxid gáz által okozott balesetek egyik oka a kéményben visszaáramló füst. Ezt a visszaáramlást akadályozza meg ez a szélkakassal ellátott, rozsdamentes acélból készült huzatfokozó készülék, mely lényegében szívóhatást fejt ki a kéményben. A füstgázok a kémény belsejében a huzat hatására áramlanak felfelé, a huzat részben a gravitációs nyomáskülönbségből, részben a statikus nyomáskülönbségből adódik.

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Amennyiben kémény vásárlás előtt áll kérjük mindenképpen látogassa meg weboldalunkat, ahol megismerheti a kémény piacon található gyártók termékeit. A kéményekről bővebb leírást is talál, amelyek megismerésével, könnyeben dönthet arról, hogy az adott termék megfelel-e az Ön elvárásainak. Amennyiben árajánlatunkat kéri, a megadott elérhetőségein a lehető leghamarabb felkeressük Önt. A kéményeket csoportosítva mutatjuk be és az űrlapunk segítségével kérheti egyedi árajánlatát, az ország bármely pontjáról!

Termofok Kft.

Termofok Kft.

A Termofok Kft. 2001. március 30-án alakult, 100 %-os tulajdonosa a Zöldfok Zrt volt. A cég főtevékenysége a gőz- és melegvízellátás. A főtevékenységre vonatkozó szolgáltatást a társaság 2001. június 1-én vette át a Zöldfok Zrt-től. Az üzemeltető és karbantartó személyzet átvétele ezzel párhuzamosan megtörtént.

Termoment Kft.

Termoment Kft.

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás kötelező szolgáltatás, amelyről a Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a helyi Önkormányzat köteles gondoskodni az 1995 évi XLII. tv. alapján. A kéményseprő-ipari közszolgáltatást közvetlenül az ugyancsak többször módosított 27/1996. sz. BM rendelet, valamint a felelős Önkormányzat által hatályba léptetett helyi rendelet szabályozza. A kéményes tüzelőberendezések üzemeltetői kötelesek a helyben működő kéményseprő szolgáltató tevékenységét eltűrni, azért, az Önkormányzat által meghatározott díjat fizetni, valamint kémények létesítésével, átalakításával, kéményekbe kötött tüzelőberendezések létesítésével, átalakításával kapcsolatban a helyi közszolgáltatótól szakvéleményt, engedélyt kérni.

Tetőfix Varia

Tetőfix Varia

A szakvéleményezéshez szükséges a kéményseprő járda vagy tetőlépcső, mert ezek megléte nélkül a kémények nem vehetők át. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszerek tüzihorganyzott és szinterezett kivitelben készülnek, ami nagyfokú ellenállóságot mutat az időjárási viszontagságokkal szemben. Az időjárásálló felületkezelés nem szennyeződik. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszer univerzálisan mindenfajta tetőcseréphez jól alkalmazható 15° és 60° közötti tetődőlésszög esetén.

Hirdetés
Tetőjárda információk

Tetőjárda információk

A kéményseprő ipariszolgáltatást a kéményseprő vállalat, külön jogszabályban és feltételekkel gyakorolja. A kötelező közszolgálat ellátásához a helyi feltételeket a tulajdonosnak kell biztosítani! Cégünk forgalmazza a tetők kiegészítő- és biztonsági szerelvényeit.

Trebiko Kft.

Trebiko Kft.

Az első és egyetlen kéménybélelő anyag és technológia, mely a következő jellemzőkkel rendelkezik: Anyaga üvegszállal erősített műgyanta, u.n. kompozit. Alkalmas kémények falbontás nélküli bélelésre 800mm átmérőig és 75 m hosszig. Használható gáz és olajfűtéshez 250 °C füstgáz hőmérsékletig. Korrózióállósága minimum 25 év. Követi a kémény nyomvonalát, felveszi annak formáját.

Turbó Kémény Webáruház

Turbó Kémény Webáruház

Turbós és kondenzációs kazánokhoz kémény rendszer. Széles választékkal minden méretben. Ingyenes házhozszállítással és folyamatos akciókkal várunk! Ingyenes konzultációért regisztráljon és mi segítünk a legkorszerűbb és egyben legolcsóbb megoldást megtalálni az ön számára! Általunk forgalmazott márkák: Tricox Kémény rendszer, Vaillant gyári kémény rendszer, Immergas, Saunier Duval, Ariston, HakaGerodur, Honeywell, Viega, BWT,CWG, Sanica, Vogel∓oot

Turbo-kémények

Turbo-kémények

A zárt égésterű, úgynevezett turbo gázkészülékek jelenleg a legbiztonságosabbak, ezért egyre jobban terjednek. Az égéshez szükséges levegőt nem a lakótérből nyerik, hanem külön rendszeren keresztül, a szabadból. Biztonságos üzemeltetésükhöz elengedhetetlen a tökéletes tömörséggel szerelt speciális kéményrendszer. A kéményseprő vizsgálat során ezért e zárt rendszert nyomáspróbának vetik alá. A keletkező égéstermék elszállítása és az égéshez szükséges levegő beszívása is mesterséges úton történik (a légáramlásokat a készülék belső ventillátora biztosítja) egy speciális rendszeren keresztül.

Hirdetés
Tüzeléstechnika felsőfokon

Tüzeléstechnika felsőfokon

Magyarországon a háztartásokban működő kémények többsége elavult, nem felel meg a biztonsági előírásoknak. A nem megfelelően működő kémény rendkívül káros hatással van az egészségre, közérzetre, és nem utolsósorban a pénztárcánkra is. Az oxigénhiányos, szénmonoxiddal telített levegő szélsőséges esetben életveszélyes is lehet, évente Magyarországon kb. 15-20 ember veszti életét a rossz kéményműködés következtében. Az egyre inkább elterjedőben lévő korszerű gáztüzeléses készülékek tovább rontják a régi kémények állapotát, ha nem tartják karban azokat. A füst kioldja a téglakémény fugáiból a kötőanyagot, ezáltal a téglák bedőlhetnek és eldugaszolják a kivezetőnyílást.

Vas-Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. az építőanyagok legszélesebb választékát kínáljuk, szinte minden igényre tudunk még egy alternatívát javasolni, hogy mindig a legmegfelelőbb termék kerüljön a helyére a legjobb ár-érték arány megtartásával. Az általunk raktári készleten tartott, nálunk vásárolt építőanyagokat igény esetén cseréljük 180 napon belül levonás nélkül. Mi, a Velünk Kft. mindig arra törekszünk, hogy az elvártnál mindig többet és jobbat adjunk, továbbfejlesszük magunkat akkor is, ha már előnyben vagyunk. Mi, a Velünk Kft. 3 főépítészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Ventotec Kft.

Ventotec Kft.

A FuránFlex egy speciális anyagú rétegzett műanyag béléscső. A kéménybe helyezését megkönnyítendő puha, könnyen alakítható anyagból gyártják, amit a behelyezés után gőzzel felfújnak majd lehűtenek, így az elnyeri végleges keménységét. Ennek a technológiának a másik változata a FuránFix cső, ami ahogy a neve is mutatja egy fix, már gyárilag felfújt és megkeményedett fix keresztmetszetű cső.

Tuti menü