Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kémény linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Polmar - Tetőfix [5. oldal]
részletek »

Kémény képes leírás: Polmar - Tetőfix [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kemeny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
Polmar huzatszabályozó

Polmar huzatszabályozó

A polmar kéményhuzat szabályozó felszerelhető minden fajta tüzelőanyaggal működtetett kéményre (tűzifa, szén, koksz, fűtőolaj, földgáz, szalma, fa apríték). A termékeink minden kémény méretre beszerelhetők. Fontos hogy a kémény tüzeléstechnikailag megfeleljen a funkciójának. Anyaga: rozsda mentes acél Élettartama: a megfelelő használat mellett 25-30év.

Prespor kémények

Prespor kémények

Szeretnénk Önnel megismertetni az általunk forgalmazott Prespor kéményrendszereket. A bemutató videó megtekintésével átfogó képet kaphat a Prespor kémény tulajdonságairól. A Főmenü segítségével minden részletes információhoz hozzájuthat: - 3D animáció, mely az építés minden fázisát bemutatja - az építéshez szükséges elemek jegyzéke méretekkel - tervezéshez szükséges adatokat - műszaki engedélyeket, díjak - hivatalos építő és forgalmazók elérhetőségei

Schiedel kémény árak

Schiedel kémény árak

Cégünk 2005-ben alakult azzal a határozott szándékkal, hogy az épületgépészeten belül társaságunknál egy kézben megtaláljon minden szolgáltatást, legyen az tervezés, kivitelezés, szakmai tanácsadás, pályázatírás vagy műszaki ellenőrzés. Figyelemmel kísérjük az új szakmai lehetőségeket és természetesen a régi jól bevált szakmai módszerek ötvözésével alkalmazzuk is őket. Célunk, hogy az adott munkafeladatot a legkorszerűbb és legcélszerűbb odafigyelés mellett, megrendelőink pénztárcáját is kíméljük.

Schiedel kémények

Schiedel kémények

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. Univerzális kéményeink minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füst-tömör és tűzbiztos. A Schiedel az építőiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belső anyagaként. A kerámia ellenáll a hőterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel UNI*** és profil kerámia csövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füsttömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetően sav- és korrózióállóak.

Schiedel kémények

Schiedel kémények

Biztonságos kémény - biztonságos otthon! A Schiedel márkanév évtizedek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstgázelvezetéséről. A Schiedel kéményrendszereket új épületeknél és meglévő rendszerek felújításakor egyaránt ajánljuk. A Schiedel kéményrendszerek elősegítik a tüzelőberendezés energiahatékony működését, így Ön költséget takarít meg, lehetővé teszik a környezettudatos életvitelt, a biztonságos működés révén óvják a ház lakóinak életét és értékeit, karaktert és stílust adnak egy épületnek.

Hirdetés
Schiedel Quadro

Schiedel Quadro

Minőségi samottcsövek és integrált fejmegoldás. Az alkalmazott samott béléscső megfelelő tömítettség és szilárdság biztosítása mellett hő-, hőingadozás- és saválló. A cső és a csatlakozási helyek nagyon egyszerűen szerelhetők. A kéményfej olyan kialakítású, hogy biztonságosan szétválasztja a kiáramló füstgázt a bevezetett égési levegőtől. Az esztétikailag is igényesen megtervezett kéményfej mind a tetőn kívül körbefalazott, mind az előregyártott kéményfejköpeny alkalmazását lehetővé teszi! Az új légbevezetős fedlap egyetlen rétegben oldja meg a korábbi fej dupla fedlapos, oldalrácsos kialakítását.

Soki Plusz Kft - Kondenzációs kémény beszereléssel

Soki Plusz Kft - Kondenzációs kémény beszereléssel

Kéménymarás, kéményfúrás és kéménybélelés egy igazán szakértő csapattól! Ha kéményről van szó, mi nem ismerünk lehetetlen feladatot. Ha kell, tetőjárdát építünk, bélelünk és magasítunk. Nincs menthetetlen eset! Furanflex technológiás kéménybélelésünk akár a legreménytelenebb helyzetben is megoldás!Gond van a kéményével? Keressen bennünket! Kéménybélelés, szerelt kémények kialakítása, magasítás, tisztítás, szigetelés ? minden az Ön biztonságáért! Úgy gondolja, hogy régi kéménye már menthetetlen? Engedje, hogy megjavítsuk! A furanfelx technikával végzett kéménybélelés még az igazán nehéz esetekben is jó megoldás. Hívjon minket akkor is, ha tetőjárdára van szüksége, ha eladáskor kéményseprői szakvéleményt szeretne kérni, ha turbós, ha ipari, ha szerelt, ha Leier vagy Schiedel kéménye van.

Soki plusz kft. - kémény vásárlás

Soki plusz kft. - kémény vásárlás

Cégünk székhelye Alsónémediben található ami kéményekkel foglalkozik. Ezen belül pedig a kémény bélelés, szerelt kémény és minden ami kéménnyel foglalkozik. Vállalunk Pest megyében mindenhol bármit ami kéménnyel kapcsolatos. Árainkat weboldalunkon meg lehet tekintetni illetve telefonon vagy levelet küldve azonnal válaszolunk a kedves ügyfélnek. A szénmonoxid lakótérbe való kerülése érdekében keressen minket hogy elkerüljük a tragédiát. A szerelt kémény egyszerűségük miatt közkedvelt megoldás olyan helyeken, ahol meglévő épületünkbe új tüzelőberendezést akarunk üzembe helyezni. Telefonszámunk: 06303004167

Soki Plusz Kft. - szerelt kémény

Soki Plusz Kft. - szerelt kémény

A Soki Plusz Kft. képzett szakemberekkel dolgozik együtt. Vidéken és Budapest több területén is egyaránt vállalnak munkákat, minden téren, ami a kéményeket érinti. Kondenzációs kémények, utólagos beszerelést ugyan úgy vállalják, mint a turbós kémények és szerelt kémény rögzítését, kiépítését, és beszerelését. Továbbá a kémények javítását, és garanciális helyreállítását, bélelését. Az online felkereshető weboldalukon azonnali árajánlat kérés lehetséges, továbbá részletesen lehet olvasni munkásságukról, és referenciájukról.

Hirdetés
Szabó Imre

Szabó Imre

Kémények felújítása, építése, bontása, magánházak, társasházak, üzemi épületek füstgáz elvezető és szellőző kéményeinek vonatkozásában, a hagyományos tégla szerkezetűtől, a korszerű samottbélésűn át a betonszerkezetű gyűjtő kéményekig, akár fémcsővel bélelt, vagy anélküli kivitelben. Speciális állványszerkezettel rendelkezünk, így nem jelent problémát a palatetőn vagy esetleg a beépített tetőtereken való munkavégzés sem, tetőbontás nélkül.

Szabványok

Szabványok

A Kémény Zrt. szolgáltató vállalkozás, működési területe Fejér megyére terjed ki, kéményseprő és tüzeléstechnikai közszolgáltatással összefüggő tevékenységet folytat. A kéményseprést, a kémények kötelező ellenőrzését jogszabály írja elő. A vállalat további tevékenysége a kéményellenőrzéssel járó szakhatósági munkák, továbbá a jelenleg országos program alapján gyűjtő kémények kiváltásáról szóló pályázatok szakmai előkészítése, koordinálása szoros együttműködésben az érintett társasházi lakószövetkezetekkel. Feladata továbbá az elkészült épületek kéményátvételének lefolytatása, dokumentálása. A vállalkozás feladatkörébe tartozik a megye területén található összes lakossági, valamint közületi kémény időszakos műszaki felülvizsgálata, szakvélemények elkészítése az illetékes hatóságok felé. Az ellátandó kémények állománya: 190 000 db lakossági, 45 000 db közületi kémény. Kéményseprő régiónk kiszolgálása Székesfehérvárról történik.

Szakszerű kéménybélelés

Szakszerű kéménybélelés

A napjainkban használt gázkazánok egyik tulajdonsága az, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleten bocsátják ki az égésterméket. Ezáltal könnyen kondenzálódik, vagyis csapódik ki a kéményben az égéstermékük. Ennek a megelőzésére szükséges a kéménybélelés. Szakszerű kéménybélelés rozsdamentes anyagokkal, előzetes helyszíni felméréssel! Szakembereinkkel állunk rendelkezésükre kéménybélelés, tetőn kívüli kémények bontása, újraépítése, fedőkövezése esetén. Igény szerint akár állványozással, tetőbontással és helyreállítással!

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

A szén-monoxid gáz által okozott balesetek egyik oka a kéményben visszaáramló füst. Ezt a visszaáramlást akadályozza meg ez a szélkakassal ellátott, rozsdamentes acélból készült huzatfokozó készülék, mely lényegében szívóhatást fejt ki a kéményben. A füstgázok a kémény belsejében a huzat hatására áramlanak felfelé, a huzat részben a gravitációs nyomáskülönbségből, részben a statikus nyomáskülönbségből adódik.

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Amennyiben kémény vásárlás előtt áll kérjük mindenképpen látogassa meg weboldalunkat, ahol megismerheti a kémény piacon található gyártók termékeit. A kéményekről bővebb leírást is talál, amelyek megismerésével, könnyeben dönthet arról, hogy az adott termék megfelel-e az Ön elvárásainak. Amennyiben árajánlatunkat kéri, a megadott elérhetőségein a lehető leghamarabb felkeressük Önt. A kéményeket csoportosítva mutatjuk be és az űrlapunk segítségével kérheti egyedi árajánlatát, az ország bármely pontjáról!

Termofok Kft.

Termofok Kft.

A Termofok Kft. 2001. március 30-án alakult, 100 %-os tulajdonosa a Zöldfok Zrt volt. A cég főtevékenysége a gőz- és melegvízellátás. A főtevékenységre vonatkozó szolgáltatást a társaság 2001. június 1-én vette át a Zöldfok Zrt-től. Az üzemeltető és karbantartó személyzet átvétele ezzel párhuzamosan megtörtént.

Termoment Kft.

Termoment Kft.

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás kötelező szolgáltatás, amelyről a Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a helyi Önkormányzat köteles gondoskodni az 1995 évi XLII. tv. alapján. A kéményseprő-ipari közszolgáltatást közvetlenül az ugyancsak többször módosított 27/1996. sz. BM rendelet, valamint a felelős Önkormányzat által hatályba léptetett helyi rendelet szabályozza. A kéményes tüzelőberendezések üzemeltetői kötelesek a helyben működő kéményseprő szolgáltató tevékenységét eltűrni, azért, az Önkormányzat által meghatározott díjat fizetni, valamint kémények létesítésével, átalakításával, kéményekbe kötött tüzelőberendezések létesítésével, átalakításával kapcsolatban a helyi közszolgáltatótól szakvéleményt, engedélyt kérni.

Tetőfix Varia

Tetőfix Varia

A szakvéleményezéshez szükséges a kéményseprő járda vagy tetőlépcső, mert ezek megléte nélkül a kémények nem vehetők át. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszerek tüzihorganyzott és szinterezett kivitelben készülnek, ami nagyfokú ellenállóságot mutat az időjárási viszontagságokkal szemben. Az időjárásálló felületkezelés nem szennyeződik. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszer univerzálisan mindenfajta tetőcseréphez jól alkalmazható 15° és 60° közötti tetődőlésszög esetén.

Tuti menü