Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kémény linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Soki - Vas [5. oldal]
részletek »

Kémény képes leírás: Soki - Vas [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kemeny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Soki Plusz Kft - Kondenzációs kémény beszereléssel

Soki Plusz Kft - Kondenzációs kémény beszereléssel

Kéménymarás, kéményfúrás és kéménybélelés egy igazán szakértő csapattól! Ha kéményről van szó, mi nem ismerünk lehetetlen feladatot. Ha kell, tetőjárdát építünk, bélelünk és magasítunk. Nincs menthetetlen eset! Furanflex technológiás kéménybélelésünk akár a legreménytelenebb helyzetben is megoldás!Gond van a kéményével? Keressen bennünket! Kéménybélelés, szerelt kémények kialakítása, magasítás, tisztítás, szigetelés ? minden az Ön biztonságáért! Úgy gondolja, hogy régi kéménye már menthetetlen? Engedje, hogy megjavítsuk! A furanfelx technikával végzett kéménybélelés még az igazán nehéz esetekben is jó megoldás. Hívjon minket akkor is, ha tetőjárdára van szüksége, ha eladáskor kéményseprői szakvéleményt szeretne kérni, ha turbós, ha ipari, ha szerelt, ha Leier vagy Schiedel kéménye van.

Soki plusz kft. - kémény vásárlás

Soki plusz kft. - kémény vásárlás

Cégünk székhelye Alsónémediben található ami kéményekkel foglalkozik. Ezen belül pedig a kémény bélelés, szerelt kémény és minden ami kéménnyel foglalkozik. Vállalunk Pest megyében mindenhol bármit ami kéménnyel kapcsolatos. Árainkat weboldalunkon meg lehet tekintetni illetve telefonon vagy levelet küldve azonnal válaszolunk a kedves ügyfélnek. A szénmonoxid lakótérbe való kerülése érdekében keressen minket hogy elkerüljük a tragédiát. A szerelt kémény egyszerűségük miatt közkedvelt megoldás olyan helyeken, ahol meglévő épületünkbe új tüzelőberendezést akarunk üzembe helyezni. Telefonszámunk: 06303004167

Soki Plusz Kft. - szerelt kémény

Soki Plusz Kft. - szerelt kémény

A Soki Plusz Kft. képzett szakemberekkel dolgozik együtt. Vidéken és Budapest több területén is egyaránt vállalnak munkákat, minden téren, ami a kéményeket érinti. Kondenzációs kémények, utólagos beszerelést ugyan úgy vállalják, mint a turbós kémények és szerelt kémény rögzítését, kiépítését, és beszerelését. Továbbá a kémények javítását, és garanciális helyreállítását, bélelését. Az online felkereshető weboldalukon azonnali árajánlat kérés lehetséges, továbbá részletesen lehet olvasni munkásságukról, és referenciájukról.

Szabó Imre

Szabó Imre

Kémények felújítása, építése, bontása, magánházak, társasházak, üzemi épületek füstgáz elvezető és szellőző kéményeinek vonatkozásában, a hagyományos tégla szerkezetűtől, a korszerű samottbélésűn át a betonszerkezetű gyűjtő kéményekig, akár fémcsővel bélelt, vagy anélküli kivitelben. Speciális állványszerkezettel rendelkezünk, így nem jelent problémát a palatetőn vagy esetleg a beépített tetőtereken való munkavégzés sem, tetőbontás nélkül.

Szabványok

Szabványok

A Kémény Zrt. szolgáltató vállalkozás, működési területe Fejér megyére terjed ki, kéményseprő és tüzeléstechnikai közszolgáltatással összefüggő tevékenységet folytat. A kéményseprést, a kémények kötelező ellenőrzését jogszabály írja elő. A vállalat további tevékenysége a kéményellenőrzéssel járó szakhatósági munkák, továbbá a jelenleg országos program alapján gyűjtő kémények kiváltásáról szóló pályázatok szakmai előkészítése, koordinálása szoros együttműködésben az érintett társasházi lakószövetkezetekkel. Feladata továbbá az elkészült épületek kéményátvételének lefolytatása, dokumentálása. A vállalkozás feladatkörébe tartozik a megye területén található összes lakossági, valamint közületi kémény időszakos műszaki felülvizsgálata, szakvélemények elkészítése az illetékes hatóságok felé. Az ellátandó kémények állománya: 190 000 db lakossági, 45 000 db közületi kémény. Kéményseprő régiónk kiszolgálása Székesfehérvárról történik.

Hirdetés
Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

A szén-monoxid gáz által okozott balesetek egyik oka a kéményben visszaáramló füst. Ezt a visszaáramlást akadályozza meg ez a szélkakassal ellátott, rozsdamentes acélból készült huzatfokozó készülék, mely lényegében szívóhatást fejt ki a kéményben. A füstgázok a kémény belsejében a huzat hatására áramlanak felfelé, a huzat részben a gravitációs nyomáskülönbségből, részben a statikus nyomáskülönbségből adódik.

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Téglacentrum Kft. - Kéménynet

Amennyiben kémény vásárlás előtt áll kérjük mindenképpen látogassa meg weboldalunkat, ahol megismerheti a kémény piacon található gyártók termékeit. A kéményekről bővebb leírást is talál, amelyek megismerésével, könnyeben dönthet arról, hogy az adott termék megfelel-e az Ön elvárásainak. Amennyiben árajánlatunkat kéri, a megadott elérhetőségein a lehető leghamarabb felkeressük Önt. A kéményeket csoportosítva mutatjuk be és az űrlapunk segítségével kérheti egyedi árajánlatát, az ország bármely pontjáról!

Termofok Kft.

Termofok Kft.

A Termofok Kft. 2001. március 30-án alakult, 100 %-os tulajdonosa a Zöldfok Zrt volt. A cég főtevékenysége a gőz- és melegvízellátás. A főtevékenységre vonatkozó szolgáltatást a társaság 2001. június 1-én vette át a Zöldfok Zrt-től. Az üzemeltető és karbantartó személyzet átvétele ezzel párhuzamosan megtörtént.

Termoment Kft.

Termoment Kft.

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás kötelező szolgáltatás, amelyről a Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a helyi Önkormányzat köteles gondoskodni az 1995 évi XLII. tv. alapján. A kéményseprő-ipari közszolgáltatást közvetlenül az ugyancsak többször módosított 27/1996. sz. BM rendelet, valamint a felelős Önkormányzat által hatályba léptetett helyi rendelet szabályozza. A kéményes tüzelőberendezések üzemeltetői kötelesek a helyben működő kéményseprő szolgáltató tevékenységét eltűrni, azért, az Önkormányzat által meghatározott díjat fizetni, valamint kémények létesítésével, átalakításával, kéményekbe kötött tüzelőberendezések létesítésével, átalakításával kapcsolatban a helyi közszolgáltatótól szakvéleményt, engedélyt kérni.

Hirdetés
Tetőfix Varia

Tetőfix Varia

A szakvéleményezéshez szükséges a kéményseprő járda vagy tetőlépcső, mert ezek megléte nélkül a kémények nem vehetők át. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszerek tüzihorganyzott és szinterezett kivitelben készülnek, ami nagyfokú ellenállóságot mutat az időjárási viszontagságokkal szemben. Az időjárásálló felületkezelés nem szennyeződik. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszer univerzálisan mindenfajta tetőcseréphez jól alkalmazható 15° és 60° közötti tetődőlésszög esetén.

Tetőjárda információk

Tetőjárda információk

A kéményseprő ipariszolgáltatást a kéményseprő vállalat, külön jogszabályban és feltételekkel gyakorolja. A kötelező közszolgálat ellátásához a helyi feltételeket a tulajdonosnak kell biztosítani! Cégünk forgalmazza a tetők kiegészítő- és biztonsági szerelvényeit.

Trebiko Kft.

Trebiko Kft.

Az első és egyetlen kéménybélelő anyag és technológia, mely a következő jellemzőkkel rendelkezik: Anyaga üvegszállal erősített műgyanta, u.n. kompozit. Alkalmas kémények falbontás nélküli bélelésre 800mm átmérőig és 75 m hosszig. Használható gáz és olajfűtéshez 250 °C füstgáz hőmérsékletig. Korrózióállósága minimum 25 év. Követi a kémény nyomvonalát, felveszi annak formáját.

Turbó Kémény Webáruház

Turbó Kémény Webáruház

Turbós és kondenzációs kazánokhoz kémény rendszer. Széles választékkal minden méretben. Ingyenes házhozszállítással és folyamatos akciókkal várunk! Ingyenes konzultációért regisztráljon és mi segítünk a legkorszerűbb és egyben legolcsóbb megoldást megtalálni az ön számára! Általunk forgalmazott márkák: Tricox Kémény rendszer, Vaillant gyári kémény rendszer, Immergas, Saunier Duval, Ariston, HakaGerodur, Honeywell, Viega, BWT,CWG, Sanica, Vogel∓oot

Turbo-kémények

Turbo-kémények

A zárt égésterű, úgynevezett turbo gázkészülékek jelenleg a legbiztonságosabbak, ezért egyre jobban terjednek. Az égéshez szükséges levegőt nem a lakótérből nyerik, hanem külön rendszeren keresztül, a szabadból. Biztonságos üzemeltetésükhöz elengedhetetlen a tökéletes tömörséggel szerelt speciális kéményrendszer. A kéményseprő vizsgálat során ezért e zárt rendszert nyomáspróbának vetik alá. A keletkező égéstermék elszállítása és az égéshez szükséges levegő beszívása is mesterséges úton történik (a légáramlásokat a készülék belső ventillátora biztosítja) egy speciális rendszeren keresztül.

Turbós kémény építése

Turbós kémény építése

Professzionális kéménybélelés a Semine Kémény Kft. jóvoltából. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. A kéménybélelésen kívül, a szerelt kémények és a turbós kémények kivitelezése is szolgáltatásaink közé tartozik. Továbbá oldalunkon megtalálhatóak a kémény berendezésekhez szükséges magas minőségű és a CE minősítéssel ellátott alkatrész/felszerelések. Házhozszállítás az ország egész területén illetve személyesen is megtekintheti Budapesten a XV.kerületben található telephelyen, kényelmesen jól megközelíthető helyen.

Tüzeléstechnika felsőfokon

Tüzeléstechnika felsőfokon

Magyarországon a háztartásokban működő kémények többsége elavult, nem felel meg a biztonsági előírásoknak. A nem megfelelően működő kémény rendkívül káros hatással van az egészségre, közérzetre, és nem utolsósorban a pénztárcánkra is. Az oxigénhiányos, szénmonoxiddal telített levegő szélsőséges esetben életveszélyes is lehet, évente Magyarországon kb. 15-20 ember veszti életét a rossz kéményműködés következtében. Az egyre inkább elterjedőben lévő korszerű gáztüzeléses készülékek tovább rontják a régi kémények állapotát, ha nem tartják karban azokat. A füst kioldja a téglakémény fugáiból a kötőanyagot, ezáltal a téglák bedőlhetnek és eldugaszolják a kivezetőnyílást.

Vas-Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk

Tuti menü