Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Huzatfokozó, huzatszabályzó képes leírás - Kémény.tlap.hu
részletek »

Huzatfokozó, huzatszabályzó - Kémény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kemeny.tlap.hu » Huzatfokozó, huzatszabályzó
Keresés
Találatok száma - 5 db
Astato

Astato

Az Astato a lakóépületek természetes szellőzőrendszerének és égéstermék elvezető rendszerének tervezője, gyártója és forgalmazója. Az Astato készülékek tervezésekor, kivitelezésekor a praktikusságra, természetvédelemre, energiatakarékosságra és 100%-os hatékonyságra törekedtünk.

EW huzatfokozó

EW huzatfokozó

A kémény végére csatlakoztatható elem, amely a kéményhuzat javítására szolgál, illetve kialakításánál fogva esetleges kedvezőtlen széljárás esetén megakadályozza a szél közvetlenül a kéménybe való belefújását.

Grox

Grox

A Grox Huzatfokozó turbina megnöveli a kéményben a füstgázáramlást, optimálisabbá teszi az égést! Hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást. Minimálisra csökkenthetô a szél okozta füstgáz- és szénmonoxid-visszaáramlás veszélye. Biztonságosabbá teszi az üzemeltetést! Megakadályozza a csapadékvíz bejutását a kéménybe, védi a kémény állagát! Régi és új kéményekre is könnyen, gyorsan felszerelhetô! Egyszerû, olcsó, praktikus megoldás a kéményszellôzés és kéményhuzat problémák megszüntetésére!

Polmar huzatszabályozó

Polmar huzatszabályozó

A polmar kéményhuzat szabályozó felszerelhető minden fajta tüzelőanyaggal működtetett kéményre (tűzifa, szén, koksz, fűtőolaj, földgáz, szalma, fa apríték). A termékeink minden kémény méretre beszerelhetők. Fontos hogy a kémény tüzeléstechnikailag megfeleljen a funkciójának. Anyaga: rozsda mentes acél Élettartama: a megfelelő használat mellett 25-30év.

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

Sziráki Demeter-féle huzatfokozó kéménytoldat

A szén-monoxid gáz által okozott balesetek egyik oka a kéményben visszaáramló füst. Ezt a visszaáramlást akadályozza meg ez a szélkakassal ellátott, rozsdamentes acélból készült huzatfokozó készülék, mely lényegében szívóhatást fejt ki a kéményben. A füstgázok a kémény belsejében a huzat hatására áramlanak felfelé, a huzat részben a gravitációs nyomáskülönbségből, részben a statikus nyomáskülönbségből adódik.

Tuti menü