Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Béléscsövek képes leírás - Kémény.tlap.hu
részletek »

Béléscsövek - Kémény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kemeny.tlap.hu » Béléscsövek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cseh samott béléselemek

Cseh samott béléselemek

Kandallók, cserépkályhák, kemencék, hétvégi házak kéményeinek ideális bélésanyaga. További javasolt alkalmazási terület: minden olyan helyen, ahol idővel, vagy időszakonként változhat a tüzelőanyag fajtája. Egyaránt megfelel szilárd, olaj, gáz tüzelés esetén. A kerámia béléscsöveket és idomokat min. 12 cm falvastagságú égetett téglából, vagy azzal legalább azonos tömörségű, tűz állóságú és hőszigetelő képességű falazott, vagy előre gyártott elemekből épített aknákba lehet helyezni. Új és bontással felújítható kémények bélelésére is alkalmazható. Épülettől függetlenül szabadon álló kémények építésére nem alkalmas. A samott kémény béléscső önmagában, külső falazat nélkül nem alkalmazható! Jellemzője: széleskörű alkalmazhatóság, hosszú élettartam, alacsony ár!

Kályha és kéménybéléscsövek

Kályha és kéménybéléscsövek

Cégünk kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Fő profilunk szeg, huzal, épületbádog, füstcső forgalmazása. Cégünknél lehetőség van az általunk forgalmazott táblalemezek méretre vágására, élhajlítására! Egyedi profilok gyártása helyszíni megrendelés alapján. Házhoz szállítási lehetőségekről, valamint postázási feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kandalló Stúdió

Kandalló Stúdió

Nincs is romantikusabb egy kandalló előtti borozgatásnál szerelmével. Ha van párja és már a bort is megvette, akkor csak a kanadalló hiányzik . A Kandalló Stúdió segít, hogy ezen képlet utolsó eleme is a helyére kerüljön. Cégünk 1997 óta foglalkozik belsőépítészettel, valamint cserépkályhák és kandallók tervesével és építésével. Minden esetben törekszünk az egyedi igényekhez való alkalmazkodásra, hiszen fontos hogy a kandalló illeszkedjen a belső tér stílusához.

P-D R samott kéménybéléscső rendszer

P-D R samott kéménybéléscső rendszer

A P-D R samott kéménybéléscső rendszer gyártója a P-D Refractories CZ a.s. nagy hagyományokkal rendelkezik hő- és tűzálló anyagok gyártásában. Minőség, választék és mennyiség a legfőbb szempont, melyek révén termékeik keresettek Európában és világszerte.

Tuti menü